Yakiniku

Yakiniku

Godu-tuin.nl is dé webshop voor de echte buitenliefhebber. Naast de tuinmeubelen, plantenbakken, waterelementen en trampolines mag ook de barbecue niet ontbreken in ons assortiment. Want wat is er nu fijner om samen met je gezin, je familie of vrienden in de buitenlucht te genieten van fijne gesprekken, een goed glas wijn en een heerlijke maaltijd bereid op een fantastische barbecue. Op Godu vind je een groot aanbod aan barbecues, waaronder prachtige, kwalitatieve kamado’s van het vooraanstaande merk Yakiniku!

Er staan geen producten vermeld onder dit merk.

De mensen achter Yakiniku
Yakiniku is ontstaan als hobby en vanuit een groot enthousiasme over Japan, vuur en eten. Marijn Regoort en Frederic Kole houden namelijk van barbecues en alles wat daarbij hoort. Die hobby en dat enthousiasme liepen wat uit de hand en Yakiniku werd geboren. Een merk dat staat voor een unieke manier van voedsel bereiden volgens oud Japans gebruik.

Yakiniku; gegrild vlees
Yakiniku betekent letterlijk "gegrild vlees" in het Japans. De basis van de bereiding van de producten is een oude Japanse grilltechniek, de zogeheten kamadotechniek. Het idee van deze techniek is het bereiden van voedsel in een kleipot met daarop een deksel, waarbij je bovenin een gat hebt waar zuurstof door kan. Daardoor kun je de temperatuur precies sturen. Ook kun je luchtsnelheden bepalen. Dat is een belangrijk aspect voor de bereiding van voedsel. Deze techniek vormt de basis voor de kamado barbecues van Yakiniku.

De voordelen van een Yakiniku barbecue
De Kamado van Yakiniku is gemaakt van extra dik keramiek van een zeer hoge kwaliteit, in combinatie met onderdelen van een zeer goede kwaliteit RVS. Dat maakt dat het apparaat onderhoudsvrij en vaatwasserbestendig is. Samen met het zeer sterke mineraal cordieriet, een mineraal dat warmte vasthoudt en heel duurzaam is, maakt dat de Kamado barbecue een product van een zeer hoogwaardige kwaliteit is.

Door de combinatie van materialen en de mogelijkheid om de zuurstoftoevoer te reguleren, verbruik je ook 50 tot 70% minder houtskool dan met een open barbecue. Op een kamado kun je veel meer dan alleen grillen. Je kunt de barbecue ook als rookoven gebruiken, maar ook slow cooking behoort tot de mogelijkheden. En je kunt er in braden, stomen en bakken.  Kortom, een hoogwaardig en compleet product voor het bereiden van de heerlijkste gerechten voor jou en de mensen om je heen.

Eindeloze mogelijkheden met een Yakiniku houtskoolbarbecue
De Yakiniku barbecue is een product met eindeloze mogelijkheden voor het bereiden van voedsel. Het is een veelzijdige barbecue waarmee je op unieke wijze jouw favoriete gerechten in kunt bereiden. Van vlees en vis tot groenten, pizza’s, brood en zelfs de lekkerste toetjes maak je in een handomdraai met de Yakiniku kamado barbecue. Of wat dacht je van perfect gegaarde pulled pork, malse spareribs, een gegrilde verse ananas of een smeuïge brownie? De Yakiniku barbecue van is dé ultieme barbecue voor iedereen die van het bereiden van gerechten boven een houtskoolvuurtje houdt en een heerlijke rooksmaak wil meegeven aan de gerechten.

Yakiniku barbecues; in diverse maten verkrijgbaar
De Yakiniku barbecue is verkrijgbaar in diverse formaten. Het kleinste formaat heeft een diameter van 11 inch. Dankzij het draagbare onderstel is deze barbecue makkelijk te vervoeren, bijvoorbeeld naar een mooi park of het strand. Dit formaat is ook perfect geschikt voor gebruik in kleine ruimtes, zoals bijvoorbeeld een balkon van jouw flat of appartement.  Wil je met meer mensen genieten van Yakiniku grill? Kies dan bijvoorbeeld voor de Medium Kamado van Yakiniku. Dit exemplaar is groot genoeg om vijf persoon te verrassen met de lekkerste gerechten. Wil je helemaal uitpakken? De XL kamado heeft een rooster met een diameter van maar liefst 56 cm. Hierop kun je grote stukken vlees of vis bereiden! Heb je een cateringsbedrijf of restaurant? Ook dan kunnen wij je van harte dit model aanbevelen. In een handomdraai maak je grotere porties voor grotere groepen mensen.

Diverse accessoires voor jouw kamado van Yakiniku
Naast de kamado barbecue biedt Yakiniku ook accessoires aan om jouw grill-ervaring nog beter en completen te maken. Denk bijvoorbeeld aan losse roosters voor verschillende doeleinden., zoals een halve maanrooster of een kolenrooster. Daarnaast is een heat deflector beschikbaar en een multilift om je roosters op verschillende hoogtes te kunnen plaatsen. Vergeet ook vooral de beschermhoes niet. Hierin kun je de kamado barbecue in opbergen als deze niet in gebruik is. Zo blijft het apparaat nog langer en zul je er jarenlang plezier van hebben. 

Tip: in ons assortiment vind je ook een aantal barbecue tafels speciaal bedoeld voor de kamado barbecue. Hiermee kun je een complete buitenkeuken met veel opbergruimte in je tuin realiseren.

Yakiniku kamado bbq kopen?
Wil je een kamado barbecue kopen? Er is keus genoeg.Godu-tuin.nl is officieel dealer van het vooraanstaande merk Yakiniku. In ons assortiment bieden wij diverse formaten Kamado barbecues van Yakiniku, met daarbij ook een groot aantal optionele accessoires. Kom je er niet uit of wil je meer informatie over deze fantastische barbecues? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij staan je graag te woord.