Sunfighters

Sunfighters

Genieten van de zon en toch in de schaduw zitten? Dat kan met een schaduwdoek van het vooraanstaande merk Sunfighters. Sunfighters biedt een hoogwaardig assortiment aan waterdoorlatende en waterdichte schaduwdoeken, in veel kleuren, vormen en formaten, te bestellen bij Godu.nl. De schaduwdoek biedt een stijlvolle aanvulling voor elke tuin, terras of gazon en draagt bij aan een hoger genot van buiten zijn.

 

Er staan geen producten vermeld onder dit merk.

Sunfighters waterdoorlatende schaduwdoek  
De waterdoorlatende schaduwdoeken van Sunfighters zijn gemaakt van 280 gram HDPE per m2. HDPE staat voor Hoge Dichtheid Polyetheen, een volledig recyclebare kunststof gemaakt van aardgas. De waterdoorlatende schaduwdoek kun je het hele seizoen buiten laten hangen en zijn bestand tegen vuil en alle weersomstandigheden. Het doek is eenvoudig schoon te maken en op te bergen in de meegeleverde draagzak. Zo is een schaduwdoek bijvoorbeeld ook makkelijk mee te nemen naar de camping. De schaduwdoek is voorzien van kleine openingen; dit zorgt ervoor dat harde wind minder vat op het doek heeft en bijdraagt aan een goede ventilatie. Bovendien zorgt het ervoor dat er geen kuilvorming ontstaat als het regent, het water blijft er niet in staan.

 

Waterproof schaduwdoek van Sunfighters
De waterproof schaduwdoeken van Sunfighters zijn gemaakt van een zeer fijn polyester weefsel. De doeken zijn behandeld met een speciale coating wat ervoor zorgt dat het doek volledig waterdicht is. Zo kun je ook lekker buiten blijven zitten mocht er onverhoopt een regenbui komen.

 

Een uitstekende bescherming 
Sunfighters schaduwdoeken bieden een uitstekende bescherming. De doeken blokkeren uv-straling waardoor het onder het doek ook een stuk koeler is dan in de zon. De doeken kunnen ook in de herfst gebruikt worden als bescherming voor je auto tegen vallende eikels en bladeren. De diverse toepassingen van de doeken zorgen ervoor dat een schaduwdoek veelzijdig in gebruik is en voor diverse doeleinden geschikt is.

Stevige doeken met een mooi ontwerp
De zoom van de Sunfighters schaduwdoek is voorzien van een verstevigende band. Dit zorgt ervoor dat het doek strak gespannen kan worden en dat het doek niet zal inscheuren. De doeken zijn voorzien van een RVS driehoek welke ervoor zorgt dat een span- of karabijnhaak perfect in de hoek valt. Hierdoor kan het doek optimaal gespannen worden geplaatst. Onder de kwalitatieve Sunfighters schaduwdoeken, te bestellen in onze webshop Godu.nl, ben je uitstekend beschermd tegen de zon.

 

Schaduwdoek op maat 
De Sunfighters schaduwdoek is in veel kleuren, vormen en formaten verkrijgbaar. Vind je er geen doek bij die aansluit bij jouw wensen? Dan is er de mogelijkheid om een doek op maat te laten maken. Van dezelfde kwaliteit en met dezelfde uitstekende duurzaamheid. Wil je meer informatie over deze mogelijkheid? Neem dat contact op met onze klantenservice, wij staan je graag te woord.