Forno

Forno

Forno is een prachtig merk welke onderdeel is van Adezz. Het Forno assortiment bestaat uit vuur, houtopslagen, koken, vuurschalen en buitenkoken en staat garant voor een ultieme outdoor beleving! De productie van alle producten in het Forno assortiment geschiedt in eigen fabrieken en worden gemaakt van zeer sterk en duurzaam materiaal waardoor je vele jaren lang plezier kunt hebben van jouw Forno product. Houd je van de buitenlucht en geniet je graag volop van jouw tuin? Dan is het outdoor assortiment van Forno zeker de moeite waard om eens te bekijken!

 

Sterk en duurzaam materiaal 
De producten uit het Forno assortiment worden vervaardigd van zeer sterk, duurzaam en karakteristiek cortenstaal. Het materiaal cortenstaal is erg duurzaam en gaat lang mee door de unieke en hoogwaardige eigenschappen. De Forno producten hebben een moderne, maar toch ook natuurlijke uitstraling door de unieke ontwerpen en de oranje-bruine kleur van het cortenstaal. 

Gasgestookte vuurtafels
Gezellig in de tuin genieten van een een heerlijk vuurtje. De vuurtafels van Forno zijn erg sfeervol en bieden daarnaast veiligheid. De vuurtafels zijn eenvoudig te bedienen en alle onderdelen zijn CE-gekeurd wat ervoor zorgt dat je zeer lange tijd kunt genieten van jouw vuurtafel! De branders van de vuurtafels zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en de ombouw van 3 mm dik cortenstaal. 

Ook kunnen de tafels in aluminium worden besteld welke naar wens in zo goed als alle  RAL kleuren kunnen worden geproduceerd. Een gasfles kan eenvoudig en veilig onder de vuurtafel worden geplaatst. Ook heeft Forno losse onderdelen en accessoires voor de vuurtafel in het assortiment.

Houtopslag
De houtopslagen van Forno hebben een zeer handig ontwerp en zijn te verkrijgen in diverse vormen en formaten. Bovendien hebben de houtopslagen een mooi uiterlijk waardoor een houtopslag van Forno een prachtig meubel is onder het afdak of op bijvoorbeeld het terras. Door de ontwikkeling van een modulair systeem kun je zelf de vorm en grootte van je houtopslag bepalen. Alle onderdelen zijn namelijk los te verkrijgen. De houtopslagen worden gemaakt van 4 en 6 mm cortenstaal.

 

Vuurschalen en haarden 
De vuurschalen en haarden van Forno zijn in diverse ontwerpen, formaten en uitrusting te verkrijgen. De vuurschalen zijn los, zonder pootjes te gebruiken, met onderstel of pootjes en zijn zelfs te gebruiken als barbecue door onderdelen te gebruiken zoals een bakplaat of grill. Natuurlijk kun je ook gewoon genieten van een sfeervol vuurtje wanneer je daar zin in hebt. De vuurschalen van Forno zijn standaard voorzien van ontwateringsgaten. De prachtige haarden van Forno kunnen we ook niet vergeten. De tuinhaarden hebben ieder een uniek ontwerp en geven een zeer sfeervol gevoel aan iedere tuin! Overigens kunnen sommige haarden ook voorzien worden van een grill waardoor je naast genieten van een gezellig vuurtje, ook lekker een hapje kunt eten.

Koken met Forno 
Forno heeft vele producten in het assortiment die bijdragen aan de ultieme buitenkook-beleving. Zo zijn er producten te verkrijgen welke geleverd worden inclusief vuurschaal, bakplaat en grill waar je de meest uitgebreide en vele heerlijke gerechten kunt klaarmaken. Daarnaast kun je door producten te combineren een volledige buitenkeuken creëren voor nog meer outdoor cooking plezier!