Easyfires

Easyfires

EasyFires is een vooraanstaand Nederlands merk als het gaat om vuurtafels van aluminium, houten vuurtafels, vuurzuilen en inbouwbranders. Een Easyfires vuurtafel is een ideale sfeermaker die ook nog eens een lekkere warmte afgeeft voor als het even wat kouder is. EasyFires heeft diverse modellen in het assortiment die te bestellen zijn op Godu.nl

 

Aluminium vuurtafels 
De vuurtafels Sky en Milano van Easyfires zijn gemaakt van een 3 mm dik aluminium. Aluminium is licht van gewicht en daardoor is de vuurtafel relatief makkelijk verplaatsbaar. Daarnaast is aluminium zeer sterk, slijtvast en corrosiebestendig. Je zult jarenlang plezier hebben aan deze vuurtafel. Na het produceren wordt de Easyfires vuurtafel gepoedercoat met een krasvaste kleurlaag. De aluminium vuurtafels zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Geef de gewenste kleur aan bij je bestelling of bel even met de klantenservice. De vuurtafels zijn voorzien van een luikje aan de zijkant van de tafel. Hierin kun je makkelijk een gasfles kwijt en zo heb je deze altijd uit het zicht.

Houten vuurtafels
De houten vuurtafels van Easyfires zijn gemaakt van een duurzaam cumaru hardhout voorzien van het FSC-keurmerk. Cumaruhout is een stevige tropische hardhoutsoort uit Zuid-Amerika en geeft de tafel een sfeervolle,  warme en natuurlijke uitstraling. Cumaruhout komt voor in geel en rood. De rode variant staat veel hoger aangeschreven. Deze hardhoutsoort staat bekend als zeer stabiel, onderhoudsarm en duurzaam. De duurzaamheidsklasse is 1 en daarom zal de vuurtafel van Cumaru hardhout jarenlang meegaan. Tevens heeft EasyFires vuurtafels in het assortiment die gemaakt zijn van een combinatie van hardhout en aluminium. De aluminium delen aan de vuurtafel zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Bekijk de ruime keuze op onze website Godu.nl.

Vuurzuilen
Een Easyfires vuurtafel kan een hoop plaats in beslag nemen in je tuin. Daarom hebben wij ook vuurzuilen in ons assortiment. Ook deze zijn gemaakt van een Cumaru hardhout in combinatie met aluminium, of alleen van een zeer sterk en krasvast aluminium. Staat je gewenste kleur er niet bij? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Godu.

 

Inbouwbrander 
Ben je zelf handig en heb jij al een prachtige salontafel voor in de tuin? Maak dan zelf een prachtige vuurtafel door een gat van precies de juiste grootte uit de tafel te zagen en de Easyfires inbouwbrander er in te hangen. Eigenlijk hoef je voor dit eenvoudige klusje niet eens handig te zijn. In deze blog geven wij stap voor stap aan hoe je van je eigen tafel een vuurtafel maakt met een inbouwbrander.

Accessoires
Een glazen ombouw is een chique element dat je Easyfires vuurtafel nog meer sfeer geeft. Bovendien creëer je daarmee nog meer veiligheid, handig als er kinderen in de buurt lopen. Een beschermhoes biedt jouw vuurtafel de optimale bescherming. Je Easyfires vuurtafel gaat al jarenlang mee, maar gebruik je deze hoes als je de vuurtafel niet gebruikt, dan zul je nog langer kunnen genieten van de vuurtafel.

 

De voordelen van een gasbrander 
Een Easyfires vuurtafel met een gasbrander biedt ontzettend veel voordelen ten opzicht van bijvoorbeeld een vuurkorf of vuurschaal met een houtgestookt vuurtje. In de eerste plaats heb je een gasbrander binnen no-time aan, terwijl het best wel lang kan duren voordat een vuurkorf is aangestoken. Andersom geldt hetzelfde. Je wilt weg of je wilt naar bed, maar een houtvuur moet eerst goed uit gemaakt worden en dat kan best eventjes duren. Bij een vuurtafel geef je een draai aan de knop en de haard is uit. Lavastenen worden standaard meegeleverd bij een vuurtafel. Hiermee creëer je het effect van een houtgestookt vuurtje, dit is het echter niet. Wil je het nog echter laten lijken? Bestel er dan keramische boomstammetjes bij die je in de brander kunt prikken. Net echt, maar je hebt geen last van rondvliegende vonken en rook. Niet alleen voor jezelf fijn, maar ook voor je buren, bovendien een stuk veiliger. Daarbij kun je een gasbrander ook onder een overkapping plaatsen. Een vuurkorf dien je echt in de buitenlucht neer te zetten. Met een vuurtafel onder een overkapping kun je ook nog genieten van het buiten-zijn terwijl het regent.

 

LEESTIP: Een vuurtafel uitzoeken? De mogelijkheden op een rij!