Sleepy

Sleepy

Haal energie uit je slaap! Sleepy heeft al ruim 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van kwaliteitsvol slaapcomfort. Innovatieve oplossingen dragen bij aan een actieve, positieve en creatieve levensenergie. Een uitgeslapen mens kan immers de halve wereld aan! En goede slaapproducten dragen daar enorm aan bij.

 

Sleepy
… Als je een goede nachtrust belangrijk vindt.
… Als je maximale energie uit je slaapt wilt halen en met het juiste been uit bed wilt stappen.
… Als je graag in stijl slaapt, maar dan wel jouw stijl.
… Als je betaalbaar slaapcomfort wilt, maar wel voor de beste kwaliteit gaat.
… Als je bewust kiest voor een merk die investeert in duurzaamheid, in innoverende, ergonomische en slaapverzorgende producten.

Kies dan voor de producten van Sleepy

 

Missie
Sleepy wil met hun producten bijdragen aan een actieve, positieve en creatieve levensenergie door jouw slaapcomfort te verhogen. Hun producten halen jou met veel meer energie uit je slaap. Bovendien worden de producten aangeboden tegen scherpe prijzen, mede mogelijk door efficiënte processen. En Sleepy wil duurzaam ondernemen in een klimaat van dankbaarheid.

Sleepy Original Matras
Welk type slaper je ook bent, het Sleepy Original matras biedt optimaal comfort en ondersteuning voor iedereen. Ongeacht je slaaphouding of lichaamstype. Je voelt niet eens dat je partner naast je ligt te woelen en te draaien vanwege de geringe bewegingsoverdracht. Met het Sleepy Original matras slaap je goed. Zo goed dat je uitgerust en vol energie de volgende dag in kunt gaan.

 

2 hardheden, 1 matras
Dankzij het revolutionaire ontwerp kies je zelf of je zacht of stevig wilt liggen. Het enige wat je hoeft te doen is je matras 180 graden te draaien. Zou kun jij de zachte kant kiezen en je partner de stevige kant, of andersom, en heb je toch hetzelfde matras op je bed liggen. Goed slapen is daarmee verdraaid makkelijk geworden.

 

Opbouw van het matras
Het matras is in 4 lagen opgebouwd:

1 - Luxe 3D tijk: De zeer luxe en zachte 3D tijk is gemaakt van Purotex en Thermoregulerende Adaptive. Deze tijk is anti-allergisch en huisstofmijtwerend.
2 - Air foam: Air Foam is een geavanceerde laag met microscopische luchtcapsules. Deze versterken de ondersteuning en verlichten de drukpunten.
3 - Comfortlaag: Deze laag is van zeer zacht en comfortabel viscoschuim.
4 - Density foam: De kern is van hybride schuim met twee verschillende lasergesneden schouderzones. Een zone voor de medium kant en één zone voor de soepele kant.


 

1-2-3 slapen
Slapen was nog nooit zo eenvoudig geweest. Bestel de matras online en deze wordt in een handige doos bij je thuisbezorgd. Eenmaal het pakket met het matras in huis, kun je in mum van tijd slapen. Als eerste haal je het matras uit de doos. Vervolgens rol je het matras uit op een vlakke ondergrond. Met een bijgeleverde foliesnijder haal je het beschermende folie voorzichtig van het matras. Draai het matras in de gewenste stevigheid, leg het op je bed en binnen enkele seconden na het uitpakken kun je je ogen al sluiten. Verdraaid makkelijk toch?!