Simplehuman

Simplehuman

Simplehuman staat voor simpel, functioneel en een lange levensduur. Ze maken producten voor elke dag die het leven van alledag net weer dat stukje makkelijker en efficiënter maken. Een groot assortiment aan producten van Simplehuman vind je in onze webwinkel. Producten als afvalemmers en spiegels die voorzien zijn van handige oplossingen die het leven net een stukje makkelijker en efficiënter maken.

Er staan geen producten vermeld onder dit merk.

Hoe het begon
Simplehuman is in het jaar 2000 in de Verenigde Staten opgericht door Frank Yang. Hij begon zijn bedrijf met het idee om betere afvalbakken te maken. Al in 2001 breidde het bedrijf uit naar andere producten voor in de keuken, maar ook voor in de badkamer. Enkele jaren later werd er een vestiging geopend in Engeland en vanaf die tijd wordt ook de Europese markt bereikt.

De basisgedachte van Simplehuman is dat in het leven van alledag nog veel verbeterd kan worden. Simpele problemen die vaak over het hoofd worden gezien worden bij Simplehuman opgelost zodat mensen thuis weer net een stukje efficiënter zijn. Simpel, functioneel en een lange levensduur zijn daarbij de kernwaarden.

“Wat is dat handig!”
“Wat is dat handig!” is dé uitspraak van de consument waar Simplehuman voor gaat. “We ontwerpen gebruiksvoorwerpen voor iedere dag om mensen thuis efficiënter te laten zijn.” Maar dat niet alleen, Simplehuman garandeert dat hun producten bij jarenlang intensief gebruik nog steeds goed blijven functioneren door alleen gebruik te maken van de beste kwaliteit materialen.

Afvalbakken; sterk, stil en netjes
De prullenbakken van Simplehuman zijn niet zomaar afvalbakken, ze hebben een aantal bijzondere kenmerken. Het voetpedaal is vaak het eerste onderdeel dat kapot gaat. Daarom maken zijn hun pedalen extra sterk. Het bepaal loopt helemaal door tot aan de achterkant en kantelen in het midden. Net als bij een wipwap. Daardoor wordt druk over de hele stalen plaat verdeeld waardoor het pedaal veel langer meekan. Maar liefst meer dan 150.000 keer. Is 20 jaar lang elke dag 20x. Meer dan zelfs.

De afvalbakken van Simplehuman zijn voorzien van een shox air-technologie. De gepatenteerde technologie regelt de beweging van het deksel. Lucht, die in en uit een speciaal ontworpen demper loopt, laat het deksel op eenvoudig opengaan en biedt weerstand bij het sluiten. Gevolg? Het deksel gaat langzaam open, en heel steel naar beneden. Dichtklappende deksels zijn daarmee dus verleden tijd.

Het derde eigenschap van een Simplehuman afvalbak is dat deze zeer netjes en schoon blijft. Geen vieze vingerafdrukken meer op het RVS dankzij een speciale afwerklaag. Daarnaast is de prullenbak, maar ook de zakken, zo ontworpen, dat de zakken precies in de bak passen. Ze glijden niet weg en zijn helemaal uit het zicht. Dat zorgt voor een opgeruimde en strakke uitstraling!

Een groot assortiment aan prullenbakken van Simplehuman vind je op Godu Wonen.nl. We bieden diverse formaten, modellen en kleuren zodat er voor elke keuken zeker een passende afvalbak te vinden is!

Spiegels
Is het in je badkamer veel te donker om goed je make-up aan te brengen? Simplehuman biedt de oplossing. Elke spiegel is voorzien van een Tru-lux-verlichtingssysteem en heeft een kleurweergave-index van 95%. Hiermee wordt natuurlijk zonlicht volledig nagebootst, zodat je elk detail goed kunt zien.

Daarnaast zijn de spiegels ook voorzien van een sensor. Kom je met je gezicht in de buurt? Dan zal het licht automatisch aangaan. Ook gaat deze weer automatisch uit wanneer je weer weggaat. De spiegels kunnen worden opgeladen met een standaard Usb-aansluiting en na één keer opladen gaat het tot wel 5 weken mee. Snoeren en kabels lang de muur is daarmee dus verleden tijd. “Wat is dat handig!”

Een groot assortiment aan spiegels voor in de badkamer, maar ook handige kleine zakformaatjes om mee te nemen op reis, zijn verkrijgbaar bij Godu-wonen.nl. Diverse modellen in verschillende kleuren en formaten!