Betaling

Je kunt jouw bestelling direct en veilig online afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat dit gemakkelijk en veilig gebeurd, bieden wij keuze uit verschillende betaalmethodes. Hieronder lees je meer over iedere mogelijkheid.


ideal.jpg
 

iDeal

 

Met iDeal kun je jouw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. De betaling kan uitgevoerd worden via de beveiligde internetomgeving van jouw eigen bank. Voor het betalen met iDeal is er geen account nodig, maar kan er volgens dezelfde veilige manier ingelogd worden zoals ook bij het internetbankieren. Voor deze betaalmethode rekenen wij geen extra toeslag.


overboeking-iban.jpg
 

Bankoverschrijving

 

Indien je kiest voor een bankoverschrijving kan het openstaande bedrag onder vermelding van het bestelnummer overgeschreven worden op onze rekening:

NL04 KNAB 0256 8318 74
Ten name van Godu BV

 

Let op: de bestelling wordt pas verstuurd als wij de betaling hebben ontvangen. Is deze uitgevoerd? Stuur ons dan even een kort bericht ter informatie.


klarna-logo.png

Klarna

 

Je kunt er voor kiezen om de bestelling veilig achteraf te betalen. Je ontvangt in dit geval eerst de bestelde producten, waarna de factuur binnen 14 dagen voldaan zal moeten worden aan Klarna. Wij werken met Klarna samen om betaling achteraf mogelijk te maken. Kies je voor deze betaalmethode, ontvang je een factuur van Klarna.

 

Hoe werkt achteraf betalen met Klarna?

 

Wanneer je kiest voor de betaalmethode Klarna in de betaalomgeving zal er om een aantal gegevens gevraagd worden. Aan de hand van deze gegevens controleert Klarna of je in aanmerking komt om achteraf te betalen. Wanneer dit goedgekeurd wordt, ontvang je de bestelde artikelen thuis en de Klarna-factuur per mail. Deze zal binnen 14 dagen betaald moeten worden.

 

Let op: Steigerhouten vuurtafels worden op bestelling op maat gemaakt en worden met ons transportbedrijf geleverd. Wij proberen de tafels binnen 5-10 werkdagen na bestelling te bezorgen. Het kan hierdoor voorkomen dat je nalevering direct de Klarna factuur dient te betalen.

Bij producten met een levertijd langer dan 10 werkdagen is het helaas niet mogelijk om te kiezen voor achteraf betalen met Klarna.

 


bancontact-mister-cash.jpg

Bancontact / Mister cash (BE)

 

Belgische klanten kunnen bij ons veilig betalen via Bancontact en Mister Cash. Met deze betaalmethodes kun je veilig, vertrouwd, gemakkelijk en zónder extra kosten jouw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart of bankpas kun je direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat daarvoor een account nodig is. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Voor deze betaalmethode rekenen wij geen extra toeslag.


giropay.jpg

Giropay

 

Giropay is een online betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen is ontwikkeld. Giropay vertoont veel overeenkomsten met het in Nederland bekende iDeal. Voor meer informatie over Giropay kun je terecht op hun website www.giropay.de. Voor deze betaalmethode rekenen wij geen extra toeslag.


paypal-logo.png

PayPal

 

PayPal is een gratis online betaalservice waarmee je veilig jouw online bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en je kunt jouw account eenvoudig koppelen aan jouw creditcard of bankrekening. Voor deze betaalmethode vragen wij een extra toeslag van 2%.

 

Let op: Kies je er voor om te betalen met PayPal, gebruik dan ons PayPal e-mailadres info@godu365.nl om de betaling aan te richten.


visa-mastercard-logo.jpg

Creditcard

Je kunt bij ons gerust betalen met een Credit Card. Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij jou incasseert. Betalen met een Credit Card is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan onze betaalprovider Mollie. Ook wordt bij iedere creditcard betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf. Ook is jouw bestelling 180 dagen verzekerd.

 

Je kunt betalen met een Mastercard of Visa. Voor deze betaalmethode rekenen wij geen extra toeslag.