Verkeerde maat besteld

Heb je bij ons een matras besteld en kom je er na de aflevering van het matras achter dat je de verkeerde maat hebt besteld? Het is geen probleem om een matras bij ons om te ruilen. Hiervoor gelden wel een paar regels.


Voor matrassen met standaard afmetingen

 

• Standaard matrassen kunnen worden omgeruild. Een standaard maat matras heeft een breedte van 80, 90, 140 of 160 cm en een lengte van 200, 210 of 220 cm

• Een matras dient te worden teruggestuurd in de originele fabrieksverpakking. Bij terugkomst in ons magazijn wordt het matras door ons beoordeeld of ze niet zijn gebruikt en/of gebruikerssporen bevatten. Indien het product beschadigd, vuil, incompleet of gebruikt is, zal het aankoopbedrag niet worden vergoed.

• Een matras zal bij jou thuis worden opgehaald door onze transporteur. De kosten voor het omruilen van een matras bedraagt in Nederland € 69,- en in België € 99,-.


Voor matrassen met afwijkende afmetingen die speciaal voor jouw gemaakt zijn

 

Matrassen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt kunnen we niet retour nemen. Dit conform artikel 10.8 van de Algemene Voorwaarden aangaande het herroepingsrecht voor producten op maat.

 

Mocht je een matras hebben met een verkeerde afmeting vragen wij je telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Vermeld hierbij duidelijk jouw factuurnummer (of ordernummer) en jouw naam, adresgegevens en telefoonnummer.
Dan kunnen wij dit zo snel mogelijk beantwoorden en of afhandelen.