Rösle

Rösle

Als er veel gaande is in de wereld, dan wordt een fijn thuis extra belangrijk. Dat is tenminste hoe het Duitse familiebedrijf Rösle erin staat. Thuis ben je met vrienden en familie en kun je al je zorgen even loslaten. Een lekkere maaltijd koken en gezamenlijk nuttigen is een prettige vorm van ontspanning. Rösle doet er daarom alles aan om goede keukenartikelen te ontwikkelen. Producten van hoge kwaliteit die ervoor zorgen dat jij (nog) meer plezier krijgt in koken.

Er staan geen producten vermeld onder dit merk.

Rösle: Love Cook Live
Soms willen we eens iets anders. Een stukje vlees op de grill, bijvoorbeeld. Is de zomer voorbij? Geen probleem. Als je aan de medewerkers van Rösle vraagt wanneer het barbecueseizoen is, dan is het antwoord: wanneer jij dat wilt. Altijd. Of het nu een zonnige avond in de zomer is of een frisse dag midden in de winter: een Rösle barbecue staat altijd klaar voor gebruik. Door de snelle ontsteking hoef je niet lang te wachten voordat de barbecue opgewarmd is. Je kunt meteen beginnen! Grill en chill, welke temperatuur het buiten ook is.

Rösle: Hoe het allemaal begon
Sinds het allereerste begin in 1888, toen het bedrijf werd opgericht, heeft Rösle de focus gelegd op de behoeften, gewoonten en interesses van de klant. Nu, vele jaren later, lopen ze voorop op het gebied van voedselbereiding, zowel op het fornuis als op de barbecue. Die vooraanstaande Duitse vindt het belangrijk om met al je zintuigen van het leven te genieten en alles eruit te halen wat erin zit. Hun producten zijn met veel aandacht ontwikkeld, zodat ze echt iets bijdragen aan jouw levensgeluk. Zeg nu zelf, zie jij jezelf niet al achter de barbecue staan, met een hamburger die bijna klaar is om op een broodje gelegd te worden, gezellig met vrienden en familie in de tuin en een lekker drankje in je hand? Rösle maakt het mogelijk. Hun motto is niet voor niets: geniet van het leven en ontspan!

RVS: hygiënisch en modern
Enkele jaren na de oprichting van het bedrijf, koos Rösle ervoor om te gaan werken met roestvrij staal en dit verder te ontwikkelen. Roestvrijstaal is hygiënisch en sterk materiaal, wat het perfect maakt voor gebruik in de keuken. Ook is het materiaal goed bestand tegen zuren, beschermd tegen roestvorming en zal het lang zijn kwaliteit behouden. Om deze reden wordt roestvrij staal veel gebruikt in professionele keukens, maar jij kunt er ook de vruchten van plukken! Naast gemakkelijk te reinigen, is RVS oersterk en gaat vele jaren mee. Een product van kwalitatief hoogstaand RVS is daarom gerust een duurzame aankoop te noemen!

In het assortiment van Rösle
Van luxe barbecues tot handige keukenhulpjes, Rösle heeft het in het assortiment. Of je nu op zoek bent naar een appelboor, een knoflookpers of een complete buitenkeuken, je kunt ervan uitgaan dat er veel tijd en aandacht in het ontwikkelen van het product is gestopt zodat het aan alle behoeften voldoet. De keukenartikelen vzijn functioneel, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk op te hangen aan een speciaal ontworpen ophangsysteem. Ook aan het design is gedacht. De producten van Rösle hebben een strak en tijdloos uiterlijk en zullen daardoor samen een mooi collectie vormen. Door meerdere producten van dit merk aan te schaffen creëer je eenheid, waardoor je keuken en eettafel een rustige, stijlvolle uitstraling krijgen.

In het assortiment van Rösle vind je onder andere:

-kwalitatief hoogstaande pannen
-complete barbecues
-keukenhulpjes als spatels, schaaltjes en opscheplepels
-scherpe messen en snijplanken
Verschillende producten zijn in onze webshop verkrijgbaar.

Onderhoud
Als je een nieuwe pan, barbecue of keukenartikel aanschaft, dan wil je deze zo lang mogelijk zijn kwaliteit laten behouden. De pannen kunnen daarom beter niet in de vaatwasser worden gezet, tenzij dit expliciet vermeld is. In de vaatwasser bestaat namelijk het risico op beschadigingen. Even met de hand schoonmaken met heet water en een zachte doek is een beter idee. Ook de barbecue wil je zo lang mogelijk goed houden. Dit kun je doen door deze na gebruik even schoon te maken en af te dekken met een beschermhoes.