Höfats

Höfats

“Vergeet nooit vuur te maken!” drukt het Duitse designbureau Höfats ons op het hart. Zeker in donkere en spannende tijden kan een gezellig vuurtje in de achtertuin verlichting brengen. Dat kun je groots aanpakken door een nieuwe grill aan te schaffen, maar ook kleiner door een vuurtje te stoken in een vuurschaal of een fakkel aan te steken. In het grote assortiment van Höfats vind je alles wat je nodig hebt voor een sfeervolle avond in de tuin.

Er staan geen producten vermeld onder dit merk.

Functioneel design en aandacht voor detail
Allereerst: het moet werken. Als je een barbecue of een fakkel koopt, dan wil je dat deze het doet. Maar een beetje aandacht voor het ontwerp, met name de details, is ook niet verkeerd. Höfats heeft daarom gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit én design hoog op het prioriteitenlijstje staan. In de collectie vind je barbecues, vuurkorven en vuurschalen in diverse stijlen. Deze zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen, zoals stevig staal of het karakteristieke roestbruine cortenstaal. Deze zijn prima bestand tegen de elementen (en blijven nog langer mooi als je deze afdekt met een afdekhoes) en hebben gegarandeerd een lange levensduur.

Buitenkoken met barbecues van Höfats
Wie zegt dat je grill alleen in de zomer van stal moet worden gehaald? Höfats moedigt klanten aan om het hele jaar door gebruik te maken van de gezellige sfeer die een grill met zich mee brengt. Ook in de winter, als het buiten koud is en je geneigd bent om binnen te blijven. Bij de grill sta je er tenslotte warmpjes bij.

Höfats vuurschalen
Ook als je al gegeten hebt of geen zin hebt om te grillen kun je genieten van een gezellig vuurtje in de achtertuin. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle vuurschaal. De vuurschalen van Höfats zijn gemaakt van uitermate sterke materialen, waardoor deze zonder problemen gedurende het gehele jaar buiten kunnen blijven staan. Steek een sfeervol vuurtje aan, pak je lekker dik in en ga marshmallows roosteren in je besneeuwde achtertuin. Een vuurschaal kan er ook voor zorgen dat je in de zomer nog even langer buiten blijft, als het al een beetje afkoelt, gezellig bij het vuur. Heb je toch spontaan trek in iets lekkers? Bouw de vuurschaal dan om tot barbecue door er een grillrooster op te plaatsen.

Een Höfats multifunctionele vuurkorf
Een vuurkorf lijkt op een vuurschaal, maar is toch net iets anders. Waar een vuurschaal helemaal gesloten is aan de onderkant, heeft een vuurkorf een open structuur waardoor het vuur beter kan ademen. Een vuurkorf is hoger en smaller dan een vuurschaal. Zet er een aantal tuinstoelen omheen en geniet van een warm, knisperend vuurtje. Of het nu een warme zomeravond of een koude winterdag is, een gezellig vuurtje kan altijd! 

Sfeerverlichting van Höfats kopen
Heb je behoefte aan meer sfeer in de tuin, maar is een vuurschaal of een vuurkorf toch niet helemaal wat je zoekt? Het kan ook kleiner: verspreid een aantal fakkels door de tuin en zie je tuin in een heel ander licht. Höfats heeft verschillende verlichting in het assortiment die ervoor zorgen dat jouw tuin stijlvol verlicht is als de avond valt, zodat je nog even langer buiten kunt blijven.

Producten van Höfats bestel je op godu-tuin.nl
Ben je op zoek naar een prachtige vuurschaal, een multifunctionele vuurkorf of gezellige sfeerverlichting? Ga dan naar godu-tuin.nl en vindt daar een groot assortiment aan producten van Höfats. Heb je vragen of wil je advies. Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.