Recept klassieke sangria
Geplaatst door Sara op 07/04/18
Lees onze blogs voor handige paella tips!
- - Hoe is paella ontstaan?
- - Waarom paella bereiden op een gasbrander?
- - Wat is een paella pan?
- - Hoe kiest u de juist maat paella pan?
- - Sofrito het geheime ingrediënt
Bent u ook zo enthousiast over het recept van de klassieke sangria? Wij zijn altijd benieuwd naar uw mening! Heeft u een tip om dit recept te verbeteren dan is dat uiteraard welkom. Wij horen graag uw mening om dit sangria recept te verbeteren. Recept klassieke rode sangria met sinsaasappel, limoen en zomerfruit. De lekkerste klassieke sangria als aanvulling op een overheerlijke paella.
Gerecht informatie
- Keuken: Spaans
- Preparatietijd: 5-10 Minuten
- Porties: 4 Personen
Supermarkt benodigdheden
- - 1 stuks citroen (schoongeboend)
- - 2 stuks sinaasappels (schoongeboend)
- - 1 stuks limoen (schoongeboend)
- - 1 doosjes Zomerfruit (250 g, diepvries)
- - 1 fles Rode wijn
- - 175 ml sinaasappellikeur
- - 1 liter lemon lime (frisdrank, fles 1.5 liter)
- - ijsklontjes
Volg het stappenplan voor dit overheerlijke drankje
- 1. Snijd de limoen, citroen en sinaasappels in zo dun mogelijke schijfjes en doe ze in een grote kan. Voeg het zomerfruit toe. Doe 6 ijsklontjes erbij.
- 2. Schenk de wijn, likeur en frisdrank erbij. De sangria is klaar als het diepvriesfruit is ontdooid; dit duurt ca. 15 min. Serveer in grote wijnglazen.
- 3. De laatste stap is optioneel, maar wel zo leuk! Ben je nu klaar met je gerecht? Deel jouw kunstwerk via Facebook, WhatsApp, Pinterest en tag Godu. De leukste foto maakt kans op een leuke verassing!
- 4. WIJ WENSEN U EEN HAPPY PAELLA!