Adeco

Adeco

Met Adeco kan je geheel naar eigen wens en inzicht je eigen terrasoverkapping en glazen schuifwanden samenstellen. Adeco staat garant voor de beste kwaliteit-prijsverhouding. Alle producten worden door Adeco zelf ontwikkeld en geproduceerd en komen standaard met een volledige garantie van 5 jaar! Een terrasoverkapping van Adeco zorgt ervoor dat je het gehele jaar door kunt genieten van je tuin, ook wanneer het slecht weer is. Heerlijk toch?

Er staan geen producten vermeld onder dit merk.

Zelf bouwen of laten monteren 
De terrasoverkappingen, glazen wanden en alle overige producten van Adeco worden geleverd inclusief zeer uitgebreide handleiding in een zelfbouwpakket. Hierdoor is het zelf monteren van de terrasoverkapping zeer eenvoudig en door vrijwel iedereen uit te voeren. Heb je liever dat iemand de montage voor je doet? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact op met de klantenservice en vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Monteurs, welke met alle kennis en expertise bewapend zijn kunnen in mum van tijd jouw terrasoverkapping of glazen schuifdeuren monteren! 

Modulair systeem
Alle producten van Adeco zijn ontwikkeld volgens een modulair systeem. Hierdoor kunnen alle accessoires en onderdelen ook nog in een later stadium worden toegevoegd. Ideaal! Ook is er aan kleine details gedacht bij het ontwerpen van bijvoorbeeld de terrasoverkappingen. Zo worden de overkappingen standaard geleverd met waterafvoer. Op deze manier wordt regenwater via de goot eenvoudig afgevoerd via een geïntegreerde hemelwaterafvoer in de palen van de overkapping.
Al met al is het systeem van de Adeco producten tot in de puntjes afgewerkt en ontwikkeld op het hoogste niveau zodat jij volop en zo lang mogelijke tijd kunt genieten van de producten van Adeco.

Vergunningsvrij
In de meeste gevallen is het aanvragen van een vergunning niet nodig om een terrasoverkapping te plaatsen in de tuin. Een overkapping mag namelijk bijna altijd vergunningsvrij geplaatst worden. Zo heb je geen gedoe met de gemeente en kun je direct beginnen met het plaatsen van je overkapping zonder misschien wel lange tijd te moeten wachten op antwoord van je gemeente. Lekker genieten zonder gedoe noemen we dat! Begin vandaag nog met het vergroten van je woon- en leefruimte. Wist je trouwens dat je met een overkapping van Adeco de meerwaarde vergroot van je woning en dat de meerwaarde groter is dan de aanschaf van een terrasoverkapping?