Sommige pannen behoren tot de basisuitrusting van je keuken. Een kookpan, bijvoorbeeld. Een kookpan wordt bijna dagelijks gebruikt. Het is daarom van belang dat je fijne pannen hebt die je graag in gebruik neemt. Of je nu een snelle pasta maakt of een uitgebreide rijsttafel in gedachten hebt, een kookpan is onmisbaar in de keuken. Je kunt er beter teveel van hebben dan te weinig.
Een kookpan is een diepe pan die in verschillende maten te vinden is. Meestal is een kookpan voorzien van twee handgrepen en een deksel. Een kookpan hoort niet voor niets bij de basis. Een kookpan kun je namelijk voor veel verschillende dingen gebruiken en wordt om die reden voor bijna elke maaltijd gebruikt. Je kunt er bijvoorbeeld pasta, rijst of aardappelen in koken, een soepje in maken, groenten in blancheren of even snel een eitje koken. Het is daarom geen overbodige luxe om een aantal kookpannen in je basisset te hebben.
Gemaakt van duurzaam aluminium en RVSBij Godu vinden wij kwaliteit erg belangrijk. Als je een nieuwe pan koopt, dan wil je daar graag jarenlang plezier van hebben. In de webshop verkopen wij pannen van vooraanstaande merken. Onze pannen zijn altijd gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Bij de productie van kookpannen wordt meestal gekozen voor het gebruik van RVS en aluminium. Ook wordt er regelmatig gebruik gemaakt van de Tri-Ply methode: drie lagen metaal en aluminium, waardoor de gehele pan snel op temperatuur komt en je meteen kunt beginnen met koken. RVS pannen hebben, net als aluminium pannen, een optimale warmteverdeling. De warmte wordt gelijkmatig over de hele pan verdeeld, zowel over de bodem als de zijkanten. Je kunt er daarom vanuit gaan dat alle ingrediënten tegelijk kunnen garen. Door de gebruikte materialen zijn de pannen relatief licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Tijdens het ontwikkelen van de kookpannen wordt niet alleen op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid gelet, maar wordt er ook ruimschoots aandacht besteed aan het design. Het oog wil tenslotte ook wat. De kookpannen uit onze webshop hebben een stijlvolle vormgeving en komen op elke tafel prachtig uit. |
![]() |
Kookpannen van RVS en aluminium kunnen op bijna alle warmtebronnen worden gebruikt. Als je op inductie kookt, is het verstandig om de beschrijving van de specifieke pan goed door te lezen om er zeker van te zijn dat deze hiervoor geschikt is.
Om er zeker van te zijn dat de pannen zo lang mogelijk hun kwaliteit behouden, kun je deze het beste even met de hand afwassen. Zorg ervoor dat de pannen helemaal zijn afgekoeld voordat je aan de afwas begint. Je kunt de pannen met een sopje van heet water en milde zeep schoonmaken. Droog deze na het reinigen goed af.
Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in de keuken. Daarom verkopen we pannen van verschillende maten, soorten en materialen. Zodat jij precies kunt vinden wat je nodig hebt. Onze pannen zijn gebruiksvriendelijk, sterk en duurzaam. In de webshop vind je kookpannen van vooroplopende merken. Deze pannen gaan bij juist gebruik gegarandeerd lang mee en komen met een bijbehorende garantieperiode.