Senzzo

Senzzo

Een zo economische mogelijke productie zonder onnodig materiaalverlies. Dat is waar het merk SENZZO al sinds 2008 voor staat. Dat is niet alleen duurzaam en goed voor het milieu, maar ook nog eens goed voor je portemonnee. Dankzij de strakke, minimalistische en daarom tijdloze ontwerpen kunnen de prijzen laag gehouden worden.

SENZZO produceert plantenbakken van aluminium en cortenstaal, brievenbussen, vuurschalen en gasbranders. De plantenbakken en de brievenbussen van SENZZO zijn verkrijgbaar bij Godu-tuin.nl. Voor vuurschalen en gasbranders kun je bijvoorbeeld eens bij het merk Adezz kijken via onze webshop.  

Er staan geen producten vermeld onder dit merk.

Senzzo plantenbakken van cortenstaal 
Cortenstaal is een metaallegering gemaakt van ijzer waaraan koper, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Bij blootstelling aan het weer ontwikkelt cortenstaal een beschermende roestlaag. Daardoor krijgt de plantenbak een warme en natuurlijke uitstraling en de bekende bruinoranje roestkleur.

Deze roestlaag zorgt ervoor dat het onderliggende staal beschermd is tegen verdere corrosie. Daardoor is de plantenbak een extreem duurzaam product waar je jarenlang plezier van zult hebben. Bovendien is de SENZZO plantenbak die gemaakt is van een 1,5 mm dik cortenstaal bestand tegen alle weersomstandigheden en kan daardoor het hele jaar door buiten blijven staan.

De bovenrand van de plantenbak is dubbel omgevouwen, waardoor deze extra stevig is. De plantenbak wordt standaard geleverd met 15 pootjes die ervoor zorgen dat de plantenbak iets van de grond afstaat. Daarnaast is de bak voorzien van afwateringsgaten die ervoor zorgen dat het overtollige water direct wordt afgevoerd.

De plantenbak van cortenstaal is verkrijgbaar in 8 verschillende formaten; 5 vierkante en 3 rechthoekige modellen.

Plantenbakken van aluminium 
Deze plantenbakken zijn gemaakt van een 2mm dik aluminium. Aluminium heeft een aantal zeer grote voordelen. Het materiaal is sterk, duurzaam en bestand tegen corrosie. Je kunt de plantenbak het hele jaar door buiten laten staan en er jarenlang plezier van hebben. Daarnaast is aluminium licht van gewicht waardoor de plantenbak makkelijk verplaatst kan worden.

De aluminium plantenbakken van SENZZO zijn standaard voorzien van 15 mm pootjes, zodat de plantenbak iets van de grond wordt getild. Het overtollige water kan dan zeer makkelijker door de afwateringsgaten wegstromen.

De bovenrand van de bak is twee omgevouwen wat extra stevigheid biedt. De aluminium plantenbak wordt afgewerkt met een krasbestendige, gekleurde coating. De SENZZO plantenbak van aluminium is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en antraciet.

Ook deze plantenbak is net als de plantenbak van cortenstaal verkrijgbaar in 8 verschillende formaten, zowel rechthoek als vierkant.

Brievenbussen 
De Hacon, Flyn, Arto en Ivar brievenbussen zijn 4 verschillende tijdloze modellen van Adezz Senzzo. Deze modellen zijn verkrijgbaar in zowel cortenstaal als gepoedercoat aluminium. De aluminium brievenbus zijn standaard in 3 kleuren verkrijgbaar; grijs, wit en antraciet. Wil je een andere kleur, dan is dat ook mogelijk. Geef dit dan aan bij je bestelling of bel even naar de klantenservice. De brievenbussen zijn namelijk verkrijgbaar in bijna alle mogelijke RAL-kleuren. Hiervoor worden wel de extra opstartkosten in rekening gebracht.

Alle brievenbussen zijn voorzien van een afsluitbare deur. Er worden twee sleutels meegeleverd. Tevens is het mogelijk om de cijfers van je huisnummer te verlijmen op elke gewenste plek op de brievenbus. De cijfers zijn verkrijgbaar in cortenstaal en RVS.

Op alle producten van SENZZO ontvang je maar liefst 5 jaar garantie.