Proefslapen

Je dacht hét matras te hebben besteld waar je zeer comfortabel op ligt. Maar helaas, na een paar weken blijkt het matras of de boxspring niet zo comfortabel als je verwacht had bij de aankoop. Bij godu-slapen.nl geven wij onze klanten een 'slaapgarantie' op het ligcomfort. Voor deze 100 dagen slaapgarantie gelden wel een paar voorwaarden die je hieronder kunt lezen:


Voorwaarden 100 dagen slaapgarantie

 

1. De 100 dagen slaapgarantie geldt op alle boxspings en matrassen van godu-slapen.nl. Er zijn echter wel een paar uitzonderingen. De 100 dagen slaapgarantie geldt niet voor:

•   Topmatrassen

•   Outlet matrassen en boxprings

•   Boxsprings en matrassen die beschadigd of vuil zijn

  •  

2. De 100 dagen slaapgarantie is alleen van toepassing op klachten die betrekking hebben op het ligcomfort en de ondersteuning die jouw boxspring of matras behoort te bieden. Voor klachten met betrekking tot de maat en/of de kleur van het matras of de boxspring geldt deze slaapgarantie niet.

 

3. De garantietermijn gaat in op de factuurdatum die op de factuur vermeldt staat. De factuur ontvang je bij levering van het product dat bij godu-slapen is gekocht.

 

4. Je kunt tot maximaal 100 dagen - vanaf de datum van de factuur - aanspraak maken op onze 100 dagen slaapgarantie. Hiervoor hoef je alleen maar een melding te maken bij onze klantenservice en wij regelen de rest.

 

5. Je lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan het nieuwe matras. Dit duurt ongeveer 30 dagen. Je dient jouw boxspring of matras minimaal 30 dagen uitgeprobeerd te hebben voordat je aanspraak kunt maken op de 100 dagen slaapgarantie.

 

6. Je kunt eenmalig aanspraak op onze 100 dagen slaapgarantie.

 

7. Om aanspraak te maken op de 100 dagen slaapgarantie hoef je alleen maar contact op te nemen met onze klantenservice. Wij gaan dan samen met jou op zoek naar een geschikte vervanging van jouw matras (of kern) om het ligcomfort te verbeteren. De 100 dagen slaapgarantie is enkel van toepassing op een omruiling binnen het assortiment van Godu. Er wordt geen geld teruggegeven.

 

8. Wanneer je aanspraak maakt op de 100 dagen slaapgarantie brengen wij € 60,00 transportkosten in rekening. Het nieuwe matras wordt dan bij je thuisbezorgd en het oude matras wordt direct meegenomen. Het oude matras dient in originele fabrieksverpakking worden meegegeven aan onze transporteur. Het matras of de boxspring mag niet vies of beschadigd zijn.

 

9. Heeft het nieuwe matras een hogere waarde dan het oude matras? Dan dien je het prijsverschil bij te betalen.

 

10. Indien een artikel met een bepaalde korting/actie gekocht is, heb je geen recht op korting op het nieuwe artikel. Behalve wanneer de korting/actie ook op dat artikel geldt.

 

11. De omruilgarantie is niet overdraagbaar op derden.