Over Godu

Godu is een toonaangevend e-commerce platform met een groeiend aantal webshops in Nederland. Onze focus ligt op het aanbieden van bekende merkproducten met een hoge kwaliteit en een goede prijs. Voor ons is elke klant bijzonder, dit zal bij ons altijd centraal staan, hoe groot onze onderneming ook zal zijn. Techniek zal ons hier altijd bij ondersteunen om de klant een optimale winkelbeleving te geven. Met Godu doen we het in alles net iets beter door snelle levering, een 9+ klantenservice met persoonlijk advies en op veel van onze producten garantie en 30 dagen retour mogelijkheid. Door ruime kennis van onze producten weten we klanten regelmatig te inspireren met blogs en adviezen. Godu is in 2017 opgericht door Thomas van Zelst met als doel een optimale klantbeleving te realiseren tijdens het online winkelen.


Achtergrond

Godu webshops is opgericht met als doel de grootste webshop te worden met het breedste assortiment in elke categorie die wij aanbieden tegen een betaalbare prijs. Winkelen bij ons moet voelen als fun!

Het team van Godu had bemerkt dat webshops veelal gaan voor alleen productaanbod en dat productinformatie, klantenservice en aftersales een ondergeschoven kindje zijn. Hierin onderscheid Godu zich, de klant is voor ons altijd nummer 1. Bij ons kan de klant altijd terecht voor welke vraag dan ook. Tevens zijn wij bereikbaar op alle mogelijk manieren om u verder te helpen.

Wij bieden online in elke categorie het grootste assortiment van Nederland aan, bestaande uit lagere, midden en hogere prijssegmenten. Zo zijn wij ervan overtuigd dat u bij ons altijd een goede keuze kunt maken voor uw situatie. Wij nemen alleen producten op in ons assortiment die wij zelf mooi vinden en uitgebreid getest hebben. Tevens moeten de prijs-kwaliteit verhouding kloppen. Bij ons betaalt u nooit teveel! Bent u niet tevreden over het product? Geen enkel probleem! U krijgt van ons i.p.v. 14 dagen retourrecht zelfs 30 dagen retourrecht, daardoor weten wij zeker dat u als klant tevreden bent. Een artikel retour sturen is bij ons ook niet ingewikkeld, onze klantenservice begeleid u stap voor stap door het proces zodat u binnen no time uw geld weer terug heeft.


Een woordje van de directeur

Godu BV is opgericht door Thomas van Zelst. Als gepassioneerd internetondernemer streef ik altijd naar het beste voor onze klanten. Het goed helpen van klanten in combinatie met topservice, maakt ons tot het bedrijf die we zijn.

Thomas van Zelst: Topservice verlenen in combinatie met het werken met kwaliteitsproducten is het leukste wat je kunt doen. De merken en producten waar wij mee werken staan ergens voor en daar kunnen wij met onze visie als webshop een verlengstuk van zijn. Kortom: twee visies die goed op elkaar aansluiten. Met deze heldere kijk willen wij met veel plezier topproducten leveren aan onze klanten.

 

"Als wij onze klanten tevreden kunnen maken en houden is één van onze belangrijkste doelen bereikt. Dat brengt ook het meeste plezier in ons bedrijf."

 

Mocht je ooit ergens ontevreden over zijn of een klacht hebben kun je altijd een e-mail sturen naar klachten@godu365.nl. Dit e-mailadres komt direct terecht bij Thomas van Zelst. Wij zullen samen in overleg met de klant een oplossing zoeken.