Kela

Kela

Het Duitse bedrijf Kela is al ruim honderd jaar bezig met het ontwikkelen en produceren van producten voor in de keuken, badkamer en toilet. De trends worden hierbij scherp in de gaten gehouden en kwaliteit staat altijd voorop. Kela heeft kwalitatief hoogstaande en prachtig vormgegeven keuken- en badkamerartikelen in het assortiment die gegarandeerd jarenlang meegaan. We doen allemaal ons best om van onze woon- en slaapkamer een fijne plek te maken, waarom zouden we niet dezelfde aandacht geven aan onze keuken en badkamers?

Er staan geen producten vermeld onder dit merk.

Hoe het begon
Keck & Lang wordt in Stuttgart opgericht. Door slechts 7 medewerkers werden bezems, borstels en later ook tapijtvegers geproduceerd. Nu ruim 100 jaar later is het assortiment flink uitgebreid en bieden ze alles voor keuken, toilet en badkamer. Kela’s producten zijn in meer dan 80 landen over de hele wereld vertegenwoordigd. Het assortiment wordt elk jaar weer herzien en aangepast volgens de nieuwste trends en huidige ontwikkelingen. Nieuwe producten worden jaarlijks gepresenteerd op belangrijke beurzen. Voortdurende ontwikkeling, dat kenmerkt het bedrijf vandaag de dag.

Comfortabel en plezierig
Kela is continu bezig om nieuwe trends te ontdekken op de wereldmarkt en deze verder te ontwikkelen. Ze creëren innovatieve producten met een duidelijk voordeel voor de consument. Moderne en hoogwaardige apparatuur voor keuken en badkamer maken jouw huis comfortabel en plezierig. Mooi design, hoge kwaliteit en functionaliteit, en dat tegen een redelijke prijs; dat is waarin Kela zich onderscheidt.

Aandacht voor milieu en samenleving
Uiteraard neemt Kela ook hun verantwoordelijkheid voor het milieu en de samenleving. Ze hechten veel belang aan een duurzame kwaliteit van hun producten, vermindering van vervuilende stoffen en milieubewust gebruik van hulpbronnen en energie bij de productie van onze producten. Daarnaast vervult Kela een maatschappelijke functie door middel van sponsoring en donaties. Sociale toewijding is geen verplichting, maar een vanzelfsprekendheid.

Kela: de badkamerspecialist
De badkamer is belangrijker dan je misschien denkt. Het is de plek waar je je dag begint en ook weer eindigt. De plek waar je de tijd neemt om jezelf goed te verzorgen. Het is daarom ook een plek die best een beetje aandacht verdient.

Badkamers zijn niet altijd even netjes. Het is verleidelijk om na gebruik je handdoek op de grond te gooien, de was naast de wasmand te draperen en er zijn standaard tientallen shampoo- en zeepflesjes te vinden. Er hoeft daarom niet veel te gebeuren voordat het een rommelig geheel wordt. Gelukkig kun je met een paar snelle aanpassingen ervoor zorgen dat je badkamer altijd netjes en opgeruimd is. En kies je voor de badkamerartikelen van het hoogwaardige merk Kela, dan weet je zeker dat je de komende jaren goed zit.

Stijlvolle inrichting van je badkamer
Kela biedt stijlvolle, elegante en bijzondere accessoires voor badkamer en toilet. De verhouding tussen kwaliteit, design en de prijs klopt en dat maakt het zo prettig om je badkamer op een stijlvolle manier in te richten met de accessoires van Kela, zodat het een oase van welzijn wordt. Een plek om tot rust te komen en te genieten. Kela hecht grote waarde aan diversiteit en het gebruik van verschillende stijlen. Daarom biedt Kela een breed assortiment aan badkameraccessoires.

Een breed en divers assortiment; verkrijgbaar op godu-wonen.nl
Een groot assortiment aan producten van dit vooraanstaande merk vind je op godu-wonen.nl. Ons assortiment aan accessoires omvat onder andere spiegels, handdoekenrekken en toiletborstelhouder. Individuele accessoires in een collectie volgen hetzelfde design zodat het inrichten makkelijk gaat en je prachtige eenheid kunt vormen en stijl kunt creëren. Neem eens een kijkje op onze website en ontdek het assortiment aan accessoires van het merk Kela.