Joseph Joseph

Joseph Joseph

De producten van Joseph Joseph zijn praktisch, eigentijds en door het gebruik van vrolijke kleuren wordt met deze producten elke keuken opgefleurd. Het merk biedt comfort en design, de producten zijn stevig, vaatwasserbestendig en bovendien eenvoudig op te bergen. En dat zijn nu precies de kenmerken waar elke huisman en huisvrouw die veel in de keuken te vinden is blij van wordt.

Er staan geen producten vermeld onder dit merk.

Hoe het begon
Het begon allemaal met een Joseph Joseph snijplank, hoe simpel kan het zijn. De tweelingbroers Anthony en Richard Joseph zijn opgegroeid in familie met een lange geschiedenis van productie en design. Het is hen met de paplepel ingegoten kun je wel zeggen. Beide broers volgenden de opleiding tot productontwerper en al snel daarna richtten zij, in 2003, hun bedrijf Joseph Joseph op.

Het begon ermee nadat hun vader had gevraagd om te helpen in de glasfabriek. De glasfabriek was opgericht door hun grootvader een vervaardigde gehard glas voor producten als kookplaten. Richard en Antony kregen 10.000 pond aan voorraad om glazen snijplanken te vervaardigen. En dat is ze gelukt en sindsdien is Joseph Joseph een feit. Het werd een reeks eigentijdse glassnijplanken die niet alleen zeer stijlvol waren, maar ook nog eens nuttig en functioneel. Je vind ze nog steeds in hun assortiment.

Het bleef niet bij deze reeks glassnijplanken. Er kwam nog meer. Omdat de broers enorm geboeid waren om stijlvol, nuttig en functioneel te verenigen in een product, ontwierpen ze al snel een breed scala aan innovatieve producten voor elke ruimte in het huis.

 

"WE IDENTIFICEREN ALLEDAAGSE PROBLEMEN EN LOSSEN ZE OP DOOR MIDDEL VAN EEN INTELLIGENT ONTWERP OM ONDERSCHEIDENDE, FUNCTIONELE PRODUCTEN TE CREËREN DIE EEN PLEZIER ZIJN OM TE BEZITTEN EN TE GEBRUIKEN".

ANTONY & RICHARD JOSEPH

Meer dan 1000 producten van Joseph Joseph
Sinds 2003 heeft Joseph Joseph al meer dan 1000 producten gelanceerd. Deze producten worden in meer dan 100 landen over de hele wereld verkocht. Daarbij hebben ze ook al talrijke onderscheidingen en prijzen gewonnen. Het hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Londen. Een ultra modern ontwerpstudio herbergt een hooggekwalificeerd team dat toezicht houdt op de ontwikkeling van de producten.

Of het nu gaat om producten voor de badkamer, de keuken of de bijkeuken, bij elk ontwerp past dit merk het inventieve denken toe op alles wat ze doen. Hun missie is dan ook om alledaagse producten te creëren die het dagelijks leven verbeteren. En daarbij blijven ze altijd trouw aan de filosofie van het creëren van Brilliantly Useful Design.

Kenmerken producten Joseph Joseph
De producten vallen op door:

 

-Het gebruik van onderscheidende en vrolijke kleuren
-Een innovatief en stijlvol design
-Veel functionaliteit
-Een uniek design met een opvallende touch
-Een eigentijdse styling
-Producten die veilig en comfortabel in gebruik zijn


De producten van Joseph Joseph passen in elke keuken door het eigentijds design. Daarbij hanteert dit vooraanstaande merk verschillende stijlen en lijnen waardoor er voor ieder wat wils te vinden is. Want smaken verschillen natuurlijk. Veiligheid is natuurlijk het belangrijkste kenmerken van producten voor in de keuken, dit staat dan ook hoog in het vaandel. Het merk maakt daarnaast gebruik van de nieuwste technologische snufjes waardoor de producten niet alleen veilig zijn, maar ook nog eens comfortabel in gebruik en waarmee je snel en efficiënt aan de slag kunt gaan.

Productlijnen van Joseph Joseph
Dit merk heeft een groot assortiment aan onder andere keukengerei. Denk daarbij aan artikelen zoals:

-Snijplanken
-Messen
-Items voor voedselbereiding
-Servies en serveerartikelen
-Accessoires voor het reinigen
-Intelligent waste afvalemmers
-Producten voor opbergen en organiseren

Joseph Joseph verkrijgbaar Godu-wonen.nl
Op godu-wonen.nl is een deel van deze prachtige, stijlvolle en kwalitatief hoogstaande producten verkrijgbaar. Zo vind je er een ruim assortiment aan praktische Joseph Joseph afvalemmers, maar ook een zeer handige set met snijplanken of een stijlvolle Joseph Joseph messenset. Neem gerust eens een kijkje op onze website en ontdek het assortiment.