Everdure

Everdure

Everdure staat voor kwaliteit en design. Samen met de gerenommeerde chef Heston Blumenthal heeft dit merk de beste barbecues ontwikkeld waarbij comfort en kwaliteit het uitgangspunt zijn. Gecombineerd met prachtig design zit je met dit merk altijd goed. Moderne barbecues, voorzien van de nieuwste snufjes om het gebruiksgemak te vergroten helpen je de meest heerlijke maaltijden op de tuintafel te zetten. Stel de perfecte buitenkeuken samen met Everdure!

Er staan geen producten vermeld onder dit merk.

Gebruiksgemak met een Everdure barbecue
Barbecueën staat niet bij iedereen gelijk aan gemak, maar daar is nu verandering in gekomen. In het assortiment van Everdure vind je verschillende soorten buitenkeukens, voor iedere kok. Barbecues op gas of houtskoolbarbecues, wat jouw voorkeur ook is. Daarnaast is er bij het ontwerpen overal aan gedacht waardoor het gemak nog meer aanwezig is. Barbecueën staat wel bij iedereen gelijk aan gezelligheid en lekker eten. Of het nu een midwinterbarbecue is of een zomerse avond met vrienden, het feest is altijd compleet!

Hoogwaardige kwaliteit barbecues van Everdure
Everdure staat voor kwaliteit. De buitenkeukens bestaan uit de beste materialen zodat je weet dat je er jarenlang plezier aan beleeft. Bovendien zijn er meerdere producten in de prijzen gevallen vanwege hun prachtige vormgeving. De Everdure 4K barbecues hangt in het midden tussen een kamado grill en reguliere houtskoolbarbecue. Er zijn mogelijkheden genoeg om te experimenteren en de kok in je boven te laten komen. Verschillende accessoires en toevoegingen bieden nog meer mogelijkheden en verschillende bereidingen. Pizzastenen en grillplaten voor groente, zodat je praktisch alle gerechten in je tuin kan bereiden. Of kies voor een kleine variant die ontworpen is om overal mee naartoe te nemen. Zo kan je altijd en overal genieten van de mogelijkheden en blijven experimenteren, net zoals Heston ben je nooit klaar met leren.

Een complete Everdure barbecue
Ongekende kwaliteit, functioneel en compleet. Door de samenwerking van Everdure met de beste ontwerpers en technici hebben zij de beste producten ontwikkeld, waar jij nu thuis van kunt genieten. Heston had bij het ontwerpen als missie om gemak te combineren met moderne technologie, voor het ultieme gebruiksgemak. Met het toevoegen van design aan de ontwerpen van de barbecues is het plaatje helemaal af. Zijn oog voor detail is een waardevolle toevoeging en bovendien praktisch. Je weet dat als een van de beste chefs zijn stempel drukt op de barbecues dat overal aan gedacht is. Dit merk biedt ook een groot assortiment aan extra’s zoals hakblokken, messen en andere attributen. Je kunt je hele buitenkeuken samenstellen met de producten van dit prachtige merk.

Everdure staat voor: innovatie voor gemak
Met innovatieve ontwikkelingen zorgt Everdure ervoor dat barbecueën makkelijker wordt. Bijvoorbeeld met de hittespiraal om houtskool sneller te laten branden. Of met een barbecue op gas waardoor je binnen 5 minuten kunt grillen. Uren klungelen met houtskool is hiermee verleden tijd, en dat is goed nieuws. Bij iedere stap in het proces was gemak voor jou als gebruiker het uitgangspunt en dat merk je! Digitale toevoegingen zoals de thermometer om de kerntemperatuur in de gaten te houden helpen je met de perfecte garing van je maaltijd. Met bluetooth koppel je je telefoon aan de barbecue zodat je alles in de gaten kan houden.

Complimenten van de chef
De collectie barbecues van Everdure is samen met de Britse topkok Heston Blumenthal ontworpen. Heston is bekend van zijn restaurants, waar hij naar hartenlust experimenteert in de keuken en zijn televisieprogramma's. In 2005 kreeg zijn restaurant zelfs de titel beste restaurant ter wereld. Zijn kennis en kunde komen nu samen in dit vooraanstaande merk. Heston is een doorzetter die niet stopt voordat hij het resultaat heeft waar hij naar op zoek is en dat merk je zeker bij deze producten. Het vooraanstaande merk Everdure is een combinatie van hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksgemak en een prachtig design. Het doel om barbecueën voor iedere thuiskok toegankelijk te maken is zeker gelukt.

Oogstrelend design
Je ziet meteen dat je met een Everdure barbecue iets bijzonders in huis haalt. De ontwerpen zijn stuk voor stuk prachtig met een hint naar het verleden door de retro look. Ouderwetse pracht en modern gemak staan overal goed. Bovendien zijn de barbecues voorzien van allerlei handigheden. De Everdure Cube biedt de optie op in de barbecue zelf het eten en andere spullen mee te nemen. Zo kan je overal genieten van je barbecue.